Portfolio

Om je vingers bij af te likken
concept/ontwerp/uitvoering

De inspiratie voor dit ontwerp was het prachtige gebouw in stijl De Delftse school. Een bruin café met een moderne twist.
Krachtige vormen en subtiele prints uit een ver verleden gecombineerd met warme tinten geven het geheel een tijdloos karakter. Natuurlijke materialen als leer, hout en glas vormen de basis. Handgebakken keramiek, delfsblauw en hier en daar een grapje maken het fris en vernieuwend. Gestructureerd glas creëert verbinding, zorgt voor transparantie en licht, maar geeft ook een intieme sfeer. Kwaliteit zonder poespas. What you see is what you get...

Aan de Dijk

Compleet interieurconcept & styling


Een prachtig nieuwbouwproject op een geweldige locatie. Ik mocht de bewoners helpen met het complete interieur. We starten letterlijk met niets en na een jaar van intensieve samenwerking stond er een uniek familiehuis. Van maatwerkmeubels en handgebakken tegels uit Marokko tot een groene keuken met leerstructuur. 
Niets lieten we aan het toeval over en "kan niet" stond niet in het woordenboek. 


Fotostyling
styling

Voor diverse commerciële partijen mag ik regelmatig de styling verzorgen.
In een fotostudio maken we met een team van fotografen mooie sfeerbeelden van de nieuwste producten. Deze worden vervolgens gebruikt in de winkels,  reclamefolders en/of op Social media. 

Koken met kleur

indeling/ontwerp/styling


Het idee was om een grote, lichte leefkeuken te realiseren. Ik mocht  een ontwerp maken voor de indeling van de ruimte en de sfeer. Er kwam een groene, op maat gemaakte eetbank in, zodat er voldoende ruimte is om lekker te borrelen. Het resultaat is een fijne ruimte met een nieuwe toegang naar de living en een inpandige verbinding met de garage. 

 Jaren '30
ontwerp/styling 

Een huis uit de jaren '30 met een kamer en-suite incl. glas in lood deuren. De ruimte werd optimaal benut door er een extra lange bank in te plaatsen. Eronder kwam een grote wollen berber voor het nodige comfort. De vintage salontafel en draaistoel geven het eigentijdse geheel precies het karakter dat de ruimte verdiend.

Badkamer met een twist
ontwerp/styling 

Een waskom uit Hongkong vormde de inspiratie voor deze kleurrijke badkamer. Het oude kastje kreeg een warme terracotta kleur en op de muren kwam saliegroen. Een oude marmeren plaat beschermt tegen opspattend water en planten geven instant sfeer.

Mix & Match

Indeling, kleur/materiaalgebruik & styling


De wens was om de living een make-over te geven met zoveel mogelijk gebruik van de bestaande meubels.  Door te spelen met kleur en indeling en door de juiste accessoires toe te voegen, kwam er rust en eenheid. De keuken werd opnieuw compleet aangepakt voor meer ruimte en en een open lay-out. 

Love is in the hair...

ontwerp


In deze kapsalon is kleur het visitekaartje, maar toch waren de meeste wanden wit. Hoog tijd dus om het interieur te matchen met de passie van deze haarstylisten.
De blikvanger in het midden van de salon werd een pastelkleurige wand met 3d print. Maar ook in de was hoek gingen we voor een optimale beleving. De wanden kregen een warme, roze kleur en door de groene plantenwand met neon sign waan je je even in een hippe cocktailbar. 
In deze salon kan veel en mag alles. Het huiskamergevoel is hoog en daar sluit het interieur nu mooi op aan.  

Mediterraanse make-over

ontwerp/styling/shopping


Meer kleur, een andere lay-out en meer comfort en ruimte in het eetgedeelte. 
We plaatsten een ovale tafel met een halfronde eet bank en kozen voor een extra grote vitrinekast in een opvallende kleur. Door de verschillende hoeken een aparte functie te geven, hebben we optimaal gebruik gemaakt van elke m2.